Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Rovee Veenis

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Rovee Veenis is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Assendelft en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team Rovee Veenis

Recent aanbod

MG F
1.8i / BOVAG RIJKLAARPRIJS
Benzine | Handgeschakeld
2001 | 63.944 km
Renault Clio
0.9 TCe Limited / BOVAG RIJKLAARPRIJS
Benzine | Handgeschakeld
2018 | 42.233 km

Snel zoeken

Carteam Rovee Veenis

Alle merken En alle types

Bij Carteam Rovee Veenis in Assendelft vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Rovee Veenis! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

DIT IS WAT KLANTEN OVER ONS VERTELLEN:

Nieuw: ServiceBook!

24/7 inzicht in de onderhoudshistorie van je auto? Heel gewoon bij Carteam Rovee Veenis.

Meer informatie

Carteam Rovee Veenis

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

M Blokland
M Blokland
Een fijn bedrijf waar je wordt geholpen alsof je al jaren klant bent. En vlak voor onze vakantie nog snel geholpen zodat we met een veilig gevoel weg konden. Uitstekende service, nog bedankt!
Jan Wijker
Jan Wijker
Uitstekende service, afspraken worden nagekomen en meer. Ik heb onlangs proefgereden met een MGf, 22 jaar oud, redelijk geprijsd, nette auto. Op marktplaats staan ze soms voor minder, maarrreh dan is het afwachten wat je koopt(en bij wie) Na de proefrit een goed en vriendelijk gesprek gehad met Jan Veenis, de opmerkingen van mijn kant werden genoteerd en afgesproken dat er een nieuwe apk en oliefilter+olie kwam, auto werd gekocht. Bij aflevering blijkt er (omdat ik o.a. aangaf dat de vering erg stug was) de veerbollen vervangen te zijn door refurbished exemplaren, , onderste wielophanging voor vervangen, wiellagers voor vernieuwd, de wielen opnieuw uitgelijnd, de ontsteking (bougies, kabels etc.) vernieuwd. raamschakelaar gerepareerd, alles wat besproken was is goed afgehandeld. Ook kwam Jan met een gratis mobiliteitsgarantie voor een jaar en als kers op de taart een mooie bos bloemen ! Kortom, geen gekke dingen maar een meer dan uitstekende aflevering. Aanbevelen? Ja 11-11-2021 Jan , Egmond aan den hoef
Rob Brouwer
Rob Brouwer
Goed geholpen was voor 43 EURO klaar verderop in de straat achteraan was het ongeveer 750 EURO !
BettyRene vl
BettyRene vl
Goed en eerlijk bedrijf. Zeer goede service, men doet wat men belooft
Sanne Visser
Sanne Visser
Super goed geholpen, een hele fijne mooie bus gekocht. Service is echt top hier!
Bekijk beoordelingen