Open

Wisserbladen vervangen

Vervang op tijd je wisserbladen, gewoon bij Carteam Rovee Veenis

Carteam Rovee Veenis

Goed zicht is belangrijk

Bij slechte weersomstandigheden zorgen de wisserbladen ervoor dat je zicht op de weg optimaal blijft. Dit zicht vermindert als je ruitenwissers versleten of uitgedroogd zijn. Dat merk je aan de strepen die de ruitenwissers achterlaten als het regent. Oorzaken van versleten of uitgedroogde ruitenwissers zijn het te lang laten stilstaan van je auto of dat gewoonweg de maximale levensduur overschreden is. Het op tijd vervangen van je ruitenwissers is dus belangrijk.
 

Verschillende soorten ruitenwissers

We kennen klassieke en flatblade ruitenwissers. Een groot voordeel van flatblade ruitenwissers ten opzichte van de klassieke variant is dat de windruis afneemt. Dus ze zijn een stuk ‘stiller’. Er kan ook een verschil zitten in de aansluiting van de ruitenwissers. De meest courante soorten zijn een haakaansluiting en een klikaansluiting.

AFSPRAAK MAKEN

 

Auto onderhoud

Waarom Carteam Rovee Veenis?

Bij Carteam Rovee Veenis staat een gedreven team klaar om je auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Rovee Veenis is dé specialist voor het onderhoud aan je auto. Twijfel je over wat er mis is met je bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heb je het nodig om mobiel te blijven tijdens je onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op je auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN