Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Onderhoud voor een vaste prijs
Betaal achteraf, dus na het onderhoud
Specialist in Assendelft e.o.
BOVAG en RDW erkend

Welkom bij EV-Team Rovee Veenis

Wij verzorgen het complete onderhoud van uw elektrische of hybride auto. Van een eenvoudige APK tot het oplossen van complexe elektronische problemen - wij zijn uw hybride en EV specialist voor goed en betaalbaar auto onderhoud in heel Nederland. Dat is wat we doen, ervaar het zelf.

EV-Team Rovee Veenis

Dit is wat klanten over ons zeggen

Angela Roder
Angela Roder
Er is een hoop gedoe geweest rondom mijn auto. De koppeling was stuk, in de garantie dat wel. Ik mocht de auto brengen en de koppeling ia vervangen. Persoonlijk vind ik wel dat het wat lang duurde, maar ik heb de leenauto waar ik niet mee kon rijden om mogen ruilen voor een leenauto waar ik wel mee kon rijden. Hierdoor was ik toch mobiel in de tijd dat ik hem kwijt was. De jongen die ik sprak was erg aardig en heeft mij telkens weer gerustgesteld, hij krijgt van mij wel 10 sterren. Bedankt voor het luisteren en het repareren van mijn auto!
André de Ruiter
André de Ruiter
Ik kwam alleen maar om een kapot richtingaanwijzerlampje te laten vervangen. Geen enkel probleem, werd meteen gedaan. Tegelijk even naar de accu laten kijken. Prettige mensen en prima service.
Bram
Bram
Al 25 jaar klant en al 25 jaar uitmuntende service en vakkundigheid! Ooit 1x tijdens een vakantie in 't oosten vreemdgegaan, ivm de afstand terug naar Assendelft, maar Rovee Veenis is niet mijn eerste maar ENIGE keus... Bram te Krommenie
Jan Havik
Jan Havik
Garage Veenis, Assendelft hebben wij ervaren als een betrouwbare garage, die haar beloftes nakomt. Kortom: een garage, die doet wat ze belooft!
Ludwig Eilander (LSE.)
Ludwig Eilander (LSE.)
Nette garage vriendelijk geholpen prettig zaken doen.
Bekijk beoordelingen