Open

Autoschadeherstel

AUTOSCHADEHERSTEL IN ASSENDELFT

Carteam Rovee Veenis

AUTOSCHADE

Een ongeluk(je) zit in een klein hoekje. Een moment even niet scherp of gewoon pech. Met als resultaat een deuk of kras op uw auto. Het overkomt bijna iedereen wel een keer. Autobedrijf Rovee Veenis is gespecialiseerd in alle soorten en vormen van autoschadeherstel. Autoschade? Kom naar Carteam schadeherstel Autobedrijf Rovee Veenis.

CONTACT

AUTO SCHADE HERSTEL

Vlot, veilig en vakkundig schadeherstel bij Carteam Autobedrijf Rovee Veenis. Wij beschikken over zeer geavanceerde technische hulpmiddelen en goed opgeleid personeel. Van heel klein tot bijna total-loss. Met zeer ervaren en opgeleide autoschadeherstellers en autospuiters zorgen wij dat uw auto er weer als nieuw uitziet. Wij zorgen ervoor dat uw auto, hoe ernstig de schade ook was, na reparatie precies voldoet aan de vastgestelde specificaties en veiligheidsnormen.

CONTACT

Carteam Rovee Veenis
Carteam Rovee Veenis

VERVANGEND VERVOER

Carteam Autobedrijf Rovee Veenis bedrijf heeft altijd vervangend vervoer beschikbaar. Zo blijft u dus gewoon mobiel! Dat is kwaliteit. Carteam Autobedrijf Rovee Veenis staat voor vakkundig en vertrouwd. Dit houdt in dat er wordt gewerkt volgens precies omschreven procedures en werkprocessen en dat afspraken altijd worden vastgelegd. Dus nog meer zekerheid!

CONTACT

U BEPAALT WAAR DE AUTO HERSTELD WORDT

… en niet de verzekering. Een veel voorkomend misverstand. Maar u bepaalt waar de auto gerepareerd wordt. Heeft u schade? Bel dan Carteam Autobedrijf Rovee Veenis of, indien mogelijk, rij langs. Dan regelen wij direct de gehele afwikkeling met de verzekering. En bij Autobedrijf Rovee Veenis krijgt u altijd gratis vervangend vervoer.

CONTACT

Carteam Rovee Veenis
Auto onderhoud

Waarom Carteam Rovee Veenis?

Bij Carteam Rovee Veenis staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Rovee Veenis is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN